19.05.2014

Štampa


U ranim jutarnjim casovima na sidristu stigao je brod Celebrity Silhouette duzine 319m, BRT 122210 koji plovi pod zastavom Malte. Brod je uplovio iz luke Split, a nakon Kotora isplovljava za Dubrovnik.

Veoma impresivan brod sa svim najboljim djelovima  Solstice klase i nekih novih. Sik promjene na Celebrity specifican Lawn Club pruza vise mogucnosti za odmor, jelo, pice i druzenje na svjezem vazduhu.  Za savrsen i relaksirajuc odmor na brodu je i Canyon Ranch SpaClub.

Vrhunac objeodvanja u Lawn Club Grill je mogucnost spremanja jela zajedno sa Celebrity kuvarom gdje se moze napraviti jelo po zelji i ukusu.

Qsine je jedinstveno iskustvo s elementima iznenadjenja I odusevljenja. Koncept restorana Qsine je da putnici dozive nesto sto nisu nikad ni na moru ni kopnu. IPad jelovnici su zabavni, interaktivni I puni iznenadjenja.

Osam sik lezaljki u koje se moze smjestiti do osam osoba svaka dizajnirana  za odmor u miru a samo su par koraka od Lawn Club-a, uzivanje u predivnim panoramama;osvjetljenje koje je podeseno za romanticne veceri i jos mnogo toga.

Na brodu postoji i Art Studio sa umjetnicima koji drze casove i demonstracije slikanja, pravljenja nakita, kuvanja u kojima mogu ucestvovati putnici.

Restoran Murano je najbolji restoran na brodu koji nudi veliki izbor jela za svaciji ukus i listu italijanskih i francuskih vina.

Veliki izbor butika sa poznatim markama kao sto su Bulgari, Michael Kors, Omega, Tag Heuer, Longines, John Hardy, Tommy Bahama, Nautica, Calvin Klein, Armani, Versace, D & G i jos mnogo brendova.