18.05.2014

Štampa


Najnoviji brod kompanije “Princess Cruises”  na svom prvom putovanju uplovio je u nasu luku. Duzina broad je 330 m, BRT iznosi 142714 t i plovi pod zastavom Bahama.

U prosirenom atrijumu nalaze se Gelato – sarmantna italijanska poslasticarnica, trendi Ocean Terrace Seafood Bar, mozete popiti martini u Crooner’s, bellini u Belli’s Bar… Okusite nove ponude na Regal Princess – sa tradicionalnim blagovaonicama gdje se moze jesti kad pozelite, sa istim ljudima i istim konobarima; tu je i Chef’s Table Lumiere restoran sa ekstravagantnim jelima. Tu je i Anytime dining option (jesti bilo kada) mozete jesti kad god hocete sa kim god hocete sa opcijom koriscenja privatnih vinskih podruma. Postoji velika ponuda restorana i barova za svaciji ukus.


Divovski ekran pod otvorenim nebom 30 posto je veci od ostalih na Princess brodovima, na njemu se prikazuju premijere filmova, sportski dogadjaji i koncertirincess Theater – najveci teatar na Princess brodovima sa sofisticiranim arhitektonskim osvjetljenjem.

Princess Live! -  TV studio koji prikazuje direktne dogadjaje ukljucujuci interaktivne kulinarske emisije, koncerte uzivo, nastupe i igre.

Neke od stvari koje cine  Regal Princess tako posebnim jesu njene inovacije, od nove dvorane koja nudi pogled koji oduzima dah do izvanrednih mogucnosti za zabavu.

The SeaWalk – osam metara preko ivice broda nalazi se ovo unikatno staklom oblozeno setaliste koje pruza pogled na okean.

Princess  Water Color Fantasy- nocu bazen na najvisocijoj palubi pretvara se u interaktvni zvucni i svjetlosni sou sa fontanama.

Pored ovih posebnih ponuda tu su i: kazino, spa centar, bazeni, fitnes centar, tereni za kosarku, tenis, kriket, golf, staze za dzoging.

Regal Princess centar za mlade je opremljen sa svim najnovijim video igricama i filmovimai jos mnogo zabave i posebne odjeljke za djecu po godinama.

Takodje u luci su boravila jos dva broda:

Le Soleal duzine 142m, BRT 10992, plovi pod zastavom Bahama sa 218 putnika.

Splendour of the seas duzine 264m, BRT 69130, plovi pod zastavom Bahama sa 1756 putnika.